Vila Odyssia-10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Vila Odyssia се наоѓа веднаш до училиштето, во главната пешачка зона, на 20 метри од плажа и 150 метри од црквата. 

Содржина на вилата: Сите сместувачки единици се наоѓаат на спратот на вилата: на прв или втор кат. Нудиме единаесет двокреветни, трокреветни, четворокреветни студија и четворокреветни и петкреветни дуплекси. Вилата е обезбедена со простор за оставање багаж последниот ден. Вилата нема паркинг и нема лифт. За сите оние кои сакаат да го поминат својот одмор во центарот на сите настани во близина на плажата, Вила Одисија е вистинскиот избор.

Цените се дадени во евра

Аранжмани на 10 ноќевања

Vila Tip 23.05.

02.06.
02.06.

12.06.
07.06.

17.06.
12.06.

22.06.
17.06.

27.06.
22.06.

02.07.
27.06.

07.07.
02.07.

12.07.
07.07.

17.07.
12.07.

22.07.
17.07.-27.07.
22.07.-01.08.
27.07.-06.08.
01.08.-11.08.
06.08.-16.08.
11.08.-21.08.
16.08.

26.08.
21.08.

31.08.
26.08.

04.09.
31.08.

10.09.
05.09.

15.09.
10.09.

20.09.
20.09.

30.09.
Vila
Odyssia
TV, ACParalia
1/2 Std PP 85* 135* 160* 180* 190* 355 380 405 430 455 495 480 435 385 190* 185* 180* 135*
1/3 Std PP 80* 115* 130* 140* 145* 385 410 435 465 495 535 515 465 430 170* 160* 145* 105*
1/2 Std 90* 140* 165* 190* 200* 375 400 425 450 475 515 500 455 405 200* 195* 185* 140*
1/3 Std 85* 120* 135* 150* 155* 405 430 455 485 515 555 535 485 455 180* 165* 150* 110*
1/4 Std 75* 105* 125* 140* 145* 465 490 515 545 575 615 600 545 505 160* 145* 130* 105*
1/4 Eco Duplex 75* 105* 125* 145* 150* 550 575 595 630 665 695 680 620 555 145* 140* 135* 110*
1/4 Duplex 80* 110* 130* 150* 155* 565 590 615 645 675 705 690 635 575 150* 145* 140* 110*
1/5 Duplex 75* 100* 120* 135* 140* 625 650 675 705 735 765 760 715 615 130* 125* 120* 105*
Употреба на клима 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден

Аранжмани на 15 ноќевања

Vila Tip 23.05.

07.06.
02.06.

17.06.
07.06.

22.06.
12.06.

27.06.
17.06

02.07
22.06

07.07
27.06

12.07
02.07

17.07
07.07

22.07
12.07.

27.07.
17.07.-01.08.
22.07.-06.08.
27.07.-11.08.
01.08.-16.08.
06.08.-21.08.
11.08

26.08
16.08.

31.08.
21.08

05.09
26.08.

10.09.
31.08.

15.09.
05.09.

20.09.
15.09.

30.09.
Vila
Odyssia
TV, ACParalia
1/2 Std PP 180* 210* 240* 265* 525 545 595 620 670 705 745 725 685 615 545 275* 260* 210*
1/3 Std PP 155* 175* 190* 200* 575 590 640 670 725 765 805 785 735 705 670 240* 215* 165*
1/2 Std 190* 220* 255* 280* 555 575 625 650 700 735 775 760 715 645 575 290* 270* 220*
1/3 Std 165* 185* 205* 215* 615 620 670 700 760 795 835 815 765 740 710 250* 225* 175*
1/4 Std 140* 165* 185* 195* 720 710 765 785 850 885 925 905 855 845 820 220* 195* 160*
1/4 Eco Duplex 140* 165* 190* 210* 815 830 790 910 980 1015 1045 1025 970 885 795 215* 205* 170*
1/4 Duplex 150* 175* 200* 220* 840 855 915 935 1000 1030 1060 1045 990 910 820 220* 215* 175*
1/5 Duplex 135* 155* 180* 195* 930 945 1010 1020 1095 1120 1150 1145 1100 995 865 180* 170* 155*
Употреба на клима 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден
Легенда
  • 1/2 Std - Двокреветно студио;
  • 1/3 Std - Трокреветно студио;
  • 1/2 Std PP - Двокреветно студио со поглед позади
  • 1/3 Std PP - Трокреветно студио со поглед позади;
  • 1/4 Std - Четворокреветно студио;
  • 1/4 Дуплекс - Четворокреветен Дуплекс Апартман со две посебни спални соби и посебна кујна
  • 1/4 Еко Дуплекс - Четворокреветен Дуплекс Апартман со две посебни спални соби и посебна кујна, наречен економичен бидејќи едната од двете спални нема тераса туку само отвор за вентилација
  • 1/5 Duplex – Петерокреветен Дуплекс Апартман

– Продадените студија/апартмани се означени со црвено

Попуст – FIRST MINUTE:
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 5%. Акцијата трае од 1 март до 30 април

– Изборот на спратност, поглед или број на соба не е возможен, освен ако не е поинаку наведено во програмата.
– Агенцијата не е одговорна за какви било усни информации, кои се надвор од описот на каталогот, ниту од суб-агенти, ниту од вработени во самата агенција.

Соби: Сите трокреветни студија се опремени со еден брачен кревет и еден стандарден кревет, додека двокреветните и четворокреветните студија се опремени со единечни кревети. Четирикреветните и петкреветните дуплекси се состојат од две спални соби и кујна. Дуплексите имаат два LED телевизори (по еден во секоја соба) и една клима (во една од собите). Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (мини електричен шпорет (шпорет со една рингла), фрижидер, садови) наменета за приготвување лесни оброци, бања, клима за доплата од 5 евра на ден, WiFi (слаб проток), LED ТВ, тераси со гарнитури за седење. Дуплексите се многу пространи и се опремени со големи фрижидери. Еко дуплексот ја има истата опрема, а името еко го има бидејќи едната од двете спални нема тераса туку само отвор за вентилација. Втората соба има нормална тераса. Во сместувачките единици нема крпи. Постелнината се менува на секои 5 дена, додека гостите сами си ја одржуваат хигиената за време на престојот. СТРОГО Е ЗАБРАНЕТО – употреба на тави и пржење на риби