ПАРГА

VILLA MATHINA (1)
VILA FIORE (20)
VILA OLGA (15)
VILA YOTA (15)
VILA DIOGENIS, 10 nokji sopstven prevoz (9)
VILA NIKAS (53)
RINA HOUSE (53)
Vila Tri Platana - sopstven prevoz (53)
Vila Hany-sopstven prevoz (100)
VILA FIORE ( 20 )
VILA EVIS (9)
VILA KRISTOFER, 9 nokji (9)
VILA MARIETA 1O nokji (9)
ВИЛА PETRINO 10 nokji (100)
Vila San Nectarios 10 nokjevanja (100)

Сместувањето во Parga, кај најголемиот број туристи е ориентирано кон локалните објекти за сместување кои располагаат со студиа и апартмани. Независноста за време на престојот, прилагодена на сопствениот распоред на времето е императив за најголем дел од нејзините гости. Сето тоа е особено битно, кога ќе се земе в предвид потребната подвижност и секојдневно патување до прекрасните околни плажи, археолошки и туристички локалитети. Самиот град со својата местоположба, наметнува асистенција при сместување од страна на локалните туроператори, кои со мали комбиња и пик-ап возила од локалниот паркинг за автобуси, ги пренесуваат патниците и багажот до нивните објекти. Парга е навистина специфично, но сепак прекрасно место за незаборавен одмор.