ПАРАЛИЈА

VILA ELIT (5)
VILA ATINA (24)
VILA FIORI (14)
VILA EFI (14)
HOTEL ARITI (19)
Vila Odyssia-10/15 noki so sopstven prevoz (100)
VILA PANOS (9)
ЛЕТО 2023 – ПАРАЛИА Хот.“Фридерики 1*“, Хот.“Плажа 2**“,Хот.“Ерато Стар 2**“,Хот.“Ерато 3***“ (M.S)

ПАРАЛИЈА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и преставува прекрасна комбинација на планината и морето. Паралија е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во пријатната медитеранска клима и убавата долга плажа. Неможе да не се споменат и локалните продавници кои располагаат со голем спектар на подароци, туристички материјали и фенси стоки (кожни производи, накит, облека, итн), но исто така и ноќниот живот со безброј барови, таверни, ресторани и ноќни клубови кои ја комплетираат туристички понуда на локацијата и ветуваат дека ќе го направат вашиот одмор незаборавен.