САРТИ

VILA AVRA 10 nokjevanja (53)
PANORAMA HOUSE (53)
RENIA HOUSE - 9/10ноќи-сопствен превоз (53)
SARTI HOLIDAYS House-10 ноќи/сопствен превоз (53)
SARTIOS & SARTIOS NEW House (53)
STAVRULA House 10/12 ноќи -сопствен превоз (53)
STELIOS HOUSE (53)
VILA FOTIS-10 ноќи/сопствен превоз (53)
Panorama Beach House-10 ноќи/сопствен превоз (53)
Vila Loukakis-10/15 ноќи-сопствен превоз (100)
Sirmatenia House-9/10ноќи-сопствен превоз (53)
Elena House-10 ноќи/сопствен превоз (53)
VILA THEO 10/11noki (100)
Апарт Хотел Блу Сарти - сопствен превоз (24)
VILA EVANGELIA (24)
VILA EVROS- 9/10 ноќи, сопствен превоз (53)
VILA АLEXANDROS- 9/10 сопствен превоз (53)
VILA MALAMA - 9/10 ноќи, сопствен превоз (53)
DORA GARDEN-9/10 ноќи, сопствен превоз (53)
VILA TALIZETI - 9/10 ноќи, сопствен превоз (53)
Ammolofos House- 9/10ноќи-сопствен превоз (53)
Vila Amagio - 10/15 ноќи (100)
F&M House - Sarti, Sitonija 10 nokji, sopsten prevoz (53)
Janis House 10 nokjevanja (53)
Jordan House 7/10 nokji-sopstven prevoz (53)
Lambros House sopstven prevoz (53)
Akis House - 10 nokjevanja / sopstven prevoz (53)
Mare Monti House 10 nokji, sopstven prevoz (53)
Aristotelis House 9/10 nokji sopstven prevoz (53)
Asteria New House 9/10 nokji sopstven prevoz (53)
Dina House 9/10 nokji sopstven prevoz (53)
ELLINIKON LUXURY APARTMENTS 9/10 nokji sopstven prevoz (53)
VILA JAKOV sopstven prevoz (53)

Сарти е мало селце сместено на источната страна на вториот крак, со прекрасен поглед кон третиот крак и планината Атос. Има долга прекрасна песочна плажа и кристално чисто море. Оддалечено е 144 км. од Солун и 240 км. од македонската граница. Околу Сарти се наоѓаат и дел од најраскошните плажи во цела Грција, меѓу кои најпознати се: Златната плажа Сарти, Транос, Аи Николас, Платаници, Аклада, како и уникатната плажа Кавуротрипес. Во Сарти можете да се опуштите во некое од тивките кафулиња , да уживате и во интензивниот ноќен живот, во одличните ноќни клубови. Посетата на Сарти не смее да помине без посета на манастирот Ксиропотамос, кој се наоѓа непосредно до градчето, а од оваа локација секојдневно се организираат и бродски екскурзии кон планината Атос.