НЕИ ПОРИ

VILA ARONIS - 10/15 ноќи (100)
VILLA MAGGAS (1)
VILLA ANASTASSIOS (1)
VILA GEORGIJA (5)
VILA VASILIS (5)
VILA TODOROS (5)
VILA GUZELIS (5)
Вила Ефтимија - сопствен превоз (9)
VILA KATE (15)
VILA AMELIJA (15)
VILA ADONIS (28)
VILA ELSA (14)
VILA Mediterranean (14)
VILA VASILIS (20,24,26)
VILA HRISTOS (15)
Вила Василис (26)
VILA SOULA (1)
Vila Nikiforos-10/15 noki so sopstven prevoz (100)
Vila Anna-10/15 noki (100)
VILA OLYMPIA (1)
VILA GIOTA (14)
VILA EVGENIJA (66)
VILA TULA (66)
VILA NATALIA (15)
Вила Фотини (26)
Sula House 7/10ноќи - сопствен превоз (53)
Maria House 7/10ноќи - сопствен превоз (53)
El Greco House, 10 nokji, sopstven prevoz (53)
Aqua Suites 1 Aparthotel - 10ноќи / сопствен превоз (53)
Aqua Suites 2 Aparthotel - 10ноќи / сопствен превоз (53)
Vasilis House - 7/10ноќи - сопствен превоз (53)
Azzuro House - 7/10ноќи - сопствен превоз (53)
VILA TAVERNA (1)
VILA STELIOS (1)
Vila Mystery - 10/15 nokji (100)

НЕИ ПОРИ е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно нов туристички центар, со својата планска поставеност, Неи Пори има неограничен потенцијал за развој. Листата на негови карактеристики ги започнува долгата и широка песочна плажа, зелеите појаси и паркови, широките градски улици, како и големиот број на ресторани и кафетерии со прекрасен поглед кон синото море. Како дополнителни соджини за забава и рекреација, во местото се наоѓа и Луна парк, Картинг патека, спортски центар и водени спортови. Близината на Платамона и на Лептокарија, се само дополнителен мотиф за секој негов потенцијален гостин. Позитивните мислења на нашите туристи, оваа дестинација со години ја вбројуваат меѓу најбараните, а објектите кои се наоѓаат во понудата и оваа година, со нескриено задоволство Ви ги презентираме повторно.