За нас

Туристичка агенција Меридијан е основана во 1993 година. Со туристичко - агенциска дејност професионално се занимаваме и активно работиме до ден денес. Нашата успешна и чесна работа е потврдена од многу патници. Ова ни дава за право да кажеме дека сме една од најдобрите туристички агенции во нашата држава. Агенцијата ја сочинува тим од четири професионални турситички работници.

 

Контактирајте нѐ, доколку сакате:

- Да летувате во Турција, Грција, Египет, Тунис, Италија, Шпанија, Црна Гора, Хрватска, Албанија.

- Да скијате во Србија, Бугарија и Франција.

- Да ги посетите далечните дестинации како Дубаи, Малдиви, Занзибар, Сејшели, Бали, Маврициус, Мексико, Куба, Израел, Јордан...

- Да се одморите во СПА центрите во Србија и Бугарија.

- Да патувате во преубавите европски градови како Рим, Милано, Венеција, Париз, Прага, Виена, Будимпешта, Белград, Истанбул, Кападокија, Атина, Санторини, Азурен Брег...

- Да резервирате автобуски билет за Италија, Швајцарија, Германија, Австрија, Словенија, Словачка, Данска, Хрватска и Турција.

- Да доживеете преубаво крстарење по грчките и турските острови

- Да резервирате авио билет за било кој град во светот што има аеродром.

- Да направите патнико здравствено осигурување.

- Да извадите туристичка виза за САД, Австралија, Обединетото Кралство, Канада, Мексико