ХАНИОТИ

VILLA GREGORY (1)
VILA VERGINA (24)
VILA SOFIA (15)
VILA CHRISTINA (18)
VILA MARIA (14)
Macedonia Sky Apart-Hotel-10 ноќи/сопствен превоз (17,53)
VILA MARIA LUX (14)
С-Апартман (73)
С-Студио (73)
VILA NATASHA (15)
Apart Hotel Vicky (73)
Vila Tania (24)
Natasa 1 House-10 ноќи/сопствен превоз (17,53)
VILA PENNY (1)
VILA MACEDONIA SKY 2 - 10 nokjevanja (17,53)

За многумина туристи, Hanioti претставува "единствен бренд" за туризмот на полуостровот Халкидики. Иако денес вакви слични места има многу повеќе, Ханиоти успева сеуште да го задржи својот стар но заслужен статус. Имено, постојаните инвестиции во нови, убави и комфорни објекти, како во минатото, така и денес, распоредени низ квалитетно организираната и уредена градска средина, на Ханиоти му го овозможиле приматот на најубаво место за одмор. Морето, плажата, многуте ресторани и објекти за забава, вклучително и големиот број на гости, оваа туристичка мека ја издвојуваат како специфична, монденска и најпрестижна во блиското опкружување.