Vila Homer-10ноќевања/сопствен превоз (100)

Локација: Вила Хомер се наоѓа во центарот на Нидри на одлична локација, 60м од плажа и 17км од главниот град Лефкас. Во близина на вилата има ресторани, продавници и маркет. Автобусите застануваат на само 30 метри од вилата.

Содржина на вилата: Вила Хомер располага со пространи студија и апартмани. Во дворот на вилата има скара на располагање за гостите, како и градина со тераса. Вилата располага со просторија за оставање на багаж последниот ден од престојот, како и туш во дворот. Исто така, вилата има и паркинг простор.

Содржина на собите: Сите сместувачки единици се опремени со кујна и садови (за приготвување на лесни оброци), фрижидер, ТВ, клима уред кој се доплаќа 4 евра на ден и WiFi (слаба брзина). Собите се чистат двапати за време на престојот, додека крпите и постелнината се менуваат на секои 5 дена.

ЛОКАЦИЈА

 

– 20% попуст за готовински плаќања во целост за ЦЕЛАТА СЕЗОНА!

Аранжмани на 10 ноќевања

Vila Usluga Tip 22.05 1.06 11.06 21.06 1.07 11.07 21.07 31.07 10.08 20.08 30.08 9.09 19.09
Vila
Homer
TV, AC
Nidri
NA 1/2 Std 90* 140* 175* 365 435 515 565 565 565 505 220* 190* 125*
NA 1/3 Std 80* 120* 145* 375 445 525 575 575 575 515 150* 135* 105*
NA 1/4 App 75* 110* 140* 415 495 595 655 655 655 595 140* 125* 95*
NA 1/5 App 70* 100* 125* 445 535 645 705 705 705 655 130* 115* 85*
Употреба на клима 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден 4€ на ден
едно дете, до 5 години, во кревет со родители – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.

Доплата за еднокреветна соба (1/1) е полната цена што ја плаќа другото лице.

 
Услови за деца до 5 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат):
– Децата плаќаат 70% од цената на аранжманот, имаат сопствен кревет и седиште во автобус.
– Користење на бебешко креветче е можно со доплата од 2 евра на ден.
– лице на дополнително легло плаќа 70% од цената на аранжманот, има дополнителен кревет и седиште во автобус.

 

Услови за неискористени кревети во сместувачки единици:
– кревети кои не се користат и се во собата се доплаќаат 70% од цената на пакетот 

 

– 50% при пријавување на резервација, остатокот најдоцна 30 дена пред датумот на поаѓање.  Доколку странките не го платат преостанатиот износ до целосната цена на аранжманот во пропишаниот рок, се смета дека се откажале од користење на аранжманот и дека резервацијата е откажана.

Сите цени се изразени во евра, а плаќањето се врши во денари по средниот курс на НБРМ на денот на уплатата.

 


  • Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.
  • Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.
  • Организаторот го задржува правото да ги продаде своите слободни капацитети преку понудите LAST MINUTE по цени кои се различни од оние во ценовникот. Странките кои го платиле аранжманот по цените објавени во овој ценовник немаат право да бараат надоместок за разликата во цената.