FINIKAS GARDEN HOUSE (53)

Finikas garden е понов комплекс, се наоѓа на околу 140 m oд плажата (камчеста/крупна песок) во мирниот, помалку населен дел на Никити. Има голем двор со базен за возрасни и за деца, детско игралиште и паркинг. Во понуда има четирикреветни апартмани со сопствен двор на приземје и четирикреветни студија со галерија на кат. Сите имаат пространи тераси, SAT TV, интернет, клима вклучена во цената.