• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ДУБАИ програм 1 (2)

                                                                                                        
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА 4 ноќи 12.12; 19.12

                                                               
Во цената се вклучени следните услуги
 Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје – Дубаи - Скопје ( по лице со 20 кг вклучен багаж)
 Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром во Дубаи
 5 дена, 4 ноќевања во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
 Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич
 Аеродромски такси
 Асистенција на аеродром во Дубаи

Во цената не се вклучени следните услуги
 Факултативни екскурзии
 Патничко и здравствено осигурување
 Таксата за престој се плаќа директно:
o 4 - 5 еур / за соба на ден за хотел 5*
o 3 - 4 еур / за соба на ден за хотел со 4*
o 2 - 3 еур / за соба на ден за хотел со 3*
                                                             
Важна напомена:
- Цените се изразени во евра, по патник. Плаќање исклучиво во денари 1 eur - 61.8 мкд
- Плаќање при резервација 100% и нема можност за откажување, менување на термин или менување на имиња
- За виза потребен скениран пасош и фотографија во боја.