ЛЕТО 2023 – ПАРАЛИА Хот.“Фридерики 1*“, Хот.“Плажа 2**“,Хот.“Ерато Стар 2**“,Хот.“Ерато 3***“ (M.S)

 

Хот.“Фридерики 1*“, Хот.“Плажа 2**“,Хот.“Ерато Стар 2**“,Хот.“Ерато 3***“

Хотелите се наоѓаат од 50 - 200 метри од плажа. Истите располагаат со 1/2 , 1/3 и 1/4 студија и 1/4 и 1/5  апартмани - дуплекси . Секое студио/апартман има балкон, комплет опремена кујна со фрижидер, бања, ТВ, клима (се доплаќа 8 евра на ден на рецепција во хотелот) и Wi-Fi.

Термин

Ноќевања

1/2 СТД

1/3 СТД

1/4 СТД

1/5 Апт. ДУПЛЕКС

21.05.’23

7

159 €

189 €

200 €

239 €

28.05.’23

7

189 €

199 €

229 €

269 €

04.06.’23

7

189 €

229 €

239 €

289 €

11.06.’23

7

209 €

 239 €

259 €

319 €

18.06.’3

7

229 €

259 €

289 €

359 €

25.06.’23

7

259 €

279 €

299 €

389 €

02.07.’23

7

279 €

300 €

329 €

410 €

09.07.’23

7

300 €

329 €

349 €

449 €

16.07.’23

7

309 €

339 €

369 €

479 €

23.07.’23

7

319 €

359 €

389 €

509 €

30.07.’23

7

319 €

359 €

389 €

509 €

06.08.’23

7

319 €

359 €

389 €

509 €

13.08.’23

7

319 €

359 €

389 €

509 €

20.08.’23

7

319 €

359 €

389 €

509 €

27.08.’23

7

289 €

329 €

349 €

449 €

03.09.’23

7

259 €

330 €

 329 €

409 €

10.09.’23

7

229 €

240 €

289 €

359 €

17.09.’23

7

199 €

180 €

239 €

299 €

  • ЦЕНИТЕ во табелата се дадени за наем на студио или апартман за 7 ноќевања.
  • Доплата за туристичка такса 0,50 € по студио/апартман на ден во објектите со 1* и 2** или 1,50 € за објектите со 3***, се плаќа на рецепција при сместување на гостите во собите.
  • Промена на постелнината на 5 дена – нема пешкири
  • За време на вашиот престој, хигиената во собите си ја одржувате сами
  • Влезот во ссобите е на денот на пристигнување после 14:00 часот, излез од собите е на денот на заминување во 09:00 часот ПО ЛОКАЛНО ВРЕМЕ
  • Структура на студијата/ апартманите: 
  • 1/2 студио – 1 дупли кревет или 2 единечни кревети, 1/3 студио – 1 дупли кревет + 1 единечен кревет , или 3 единечни кревети, 1/4 студио – 2 дупли кревети или 1 дупли кревет + 2 единечни кревети,  1/4-5 Апартман / Дуплекс – 2 спални соби, 1 дупли кревет + 3 единечни кревети, или 2 дупли кревети + 1 единечен кревет