• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Хотел Ogerim 2* (10)

                                                                                                       
Се наоѓа на само 600м од најпознатата плажа Ladies Beach . Хотелот има 25 соби, целосно опремени со тоалет, туш, фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф  и надворешен базен кои што се на располагање на гостите. Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi

 

За рана и целосна уплата до 31.01.2020 година следи 15% попуст

До 29.02.2020  слееди 10% попуст

До 31.03.2020 следи 5% попустТермини

цена по особа

Термини

Цена по особа

Термини

Цена по особа

01.06-11.06

149€

11.07-21.07

199 €

20.08-30.08

199 €

 

06.06-16.06

149 €

16.07-26-07

199 €

25.08-04.09

189 €

 

11.06-21.06

159 €

21.07-31.07

199 €

30.08-09.09

179 €

 

16.06-26.06

159 €

26.07-05.08

199 €

04.09-14.09

179 €

 

21.06-01.07

169 €

31.07-10.08

199 €

09.09-19.09

169 €

 

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

199 €

14.09-24.09

169 €

 

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

199 €

19.09-29.09

169 €

 

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

199 €

23.09-04.10

169 €

 

Во цената е вклучено 10 ,   ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз. 
Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст. 
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.