VILA BELLAGIO BLUE 10/15 NOKJI (100)

Локација: Villa Bellagio Blue се наоѓа на 400 метри од плажа и 400 метри од центарот на Ханиоти во мирна средина до неколку хотели. Во непосредна близина има супермаркети Масутис, неколку маркети, таверни и автобуска постојка која ги поврзува Ханиоти со Пефкохори и Полихроно како и со Солун.

Содржина на вилата: Во нашата понуда располагаме со двокреветни, трокреветни, четирикреветни студија како и петкреветни апартмани лоцирани на Сите сместувачки единици имаат тераси со седење. Пред вилата има слободен простор каде гостите можат да го паркираат своето возило (нема обезбеден паркинг).

Содржина на собите: Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (мини шпорет, фрижидер, садови) наменета за приготвување на лесни оброци, бања со туш, ТВ, WiFi (мал проток), клима (вклучена во цената за изнајмување) и крпи. Чистење, промена на крпи и постелнина е за 5 дена.

 

АРАЖМАН СО 10 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 22.05.

01.06.
01.06.

11.06.
06.06.

16.06.
11.06.

21.06.
16.06.

26.06.
21.06.

01.07.
26.06.

06.07.
01.07.

11.07.
06.07.

16.07.
11.07.

21.07.
16.07.-26.07.
21.07.-31.07.
26.07.-05.08.
31.07.-10.08.
05.08.-15.08.
10.08.-20.08.
15.08.

25.08.
20.08.

30.08.
25.08.

04.09.
30.08.

09.09.
04.09.

14.09.
09.09.

19.09.
19.09.

29.09.
Vila
Bellagio
Blue

TV, AC
1/2 Std 115* 150* 170* 185* 200* 395 425 455 475 495 555 535 485 425 205* 190* 175* 125*
1/3 Std 95* 120* 130* 140* 150* 425 455 485 505 525 585 565 515 460 155* 145* 130* 95*
1/4 Std 85* 100* 110* 120* 130* 455 485 515 535 555 615 600 545 490 130* 120* 105* 80*
1/4 App 85* 105* 115* 125* 140* 535 575 615 670 725 795 780 715 580 135* 125* 110* 85*
1/5 App 75* 100* 105* 110* 120* 565 605 645 700 755 825 810 745 605 115* 110* 100* 75*

 

АРАЖМАНИ НА 15 НОЌИ

Vila Tip 22.05

06.06
01.06

16.06
06.06

21.06
11.06

26.06
16.06

01.07
21.06

06.07
26.06

11.07
01.07

16.07
06.07

21.07
11.07

26.07
16.07.-31.07.
21.07.-05.08.
26.07.-10.08.
31.07.-15.08.
05.08.-20.08.
10.08

25.08
15.08

30.08
20.08

04.09
25.08

09.09
30.08

14.09
04.09

19.09
14.09

29.09
Vila
Bellagio
Blue
TV, AC
1/2 Std 225* 230* 255* 280* 570 610 665 690 740 775 835 815 765 685 600 290* 265* 200*
1/3 Std 175* 180* 195* 210* 615 655 710 735 785 820 880 860 810 730 650 215* 195* 150*
1/4 Std 145* 150* 165* 175* 670 700 760 775 830 865 925 905 855 780 700 175* 160* 120*
1/4 App 150* 155* 170* 190* 760 825 900 955 1050 1125 1195 1175 1115 960 800 185* 165* 130*
1/5 App 135* 145* 155* 165* 805 870 945 1000 1100 1170 1240 1220 1160 1000 825 160* 145*

115*