Vila Petrana-10/15ноќи-сопсствен превоз (100)

 

Локација: Вила Петрана се наоѓа на плажата Неа Врасна во мирен дел и е идеална за одмор далеку од вревата на градот. 

Содржина на вилата: Нудиме пространи и удобни дуплекси и апартмани, од кои повеќето имаат директен или страничен поглед на море. Сите сместувачки единици се наоѓаат на прв кат или на приземје. Последниот ден за гостите е достапен тоалет. До вилата има паркинг простор кој е бесплатен. 

Соби: Апартманите со четири кревети се наоѓаат на приземје, имаат страничен поглед на море и влезни тераси, кои се заеднички. Апартманите се состојат од две соби, една од која се влегува, има брачен кревет, а другата е со два стандардни кревети. Дуплексите се состојат од две спални соби и кујна и бања помеѓу нив. Во сите дуплекси во едната соба има брачен кревет, додека во другата има два стандардни кревети и сите имаат директен поглед на море или поглед на другите куќи и шеталиштето. Тие се наоѓаат на приземје или кат. Дуплексите кои имаат поглед на море, и се на горниот кат имаат тенди на терасите. Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (мини електричен шпорет, садови, голем фрижидер) која е наменета за приготвување лесни оброци, бања, клима која е вклучена во цената и која се наоѓа во една од собите, ТВ кој исто така се наоѓа во една од собите, WiFi (помал проток) и мрежи против комарци. Чистењето е еднаш, на денот на смената, нема крпи, додека постелнината се менува на 5 дена.

Цените се дадени само во евра

Аранжмани на 10 ноќевања

Vila Tip 26.05 05.06 15.06 25.06 05.07 15.07 25.07 04.08 14.08 24.08 03.09 13.09 23.09
Vila
PetranaTV, AC
1/2 App UT / 165* 210* 480 565 665 665 665 665 505 235* 185* 125*
1/3 App UT / 125* 155* 485 570 670 670 670 670 510 180* 140* 95*
1/4 App UT / 105* 130* 515 595 695 695 695 695 535 150* 120* 80*
1/2 Duplex / 175* 230* 505 585 685 685 685 685 525 255* 195* 130*
1/3 Duplex / 130* 170* 510 590 690 690 690 690 530 190* 150* 100*
1/4 Duplex / 110* 140* 535 615 715 715 715 715 555 160* 125* 85*
1/2 DuplexSV / 200* 255* 525 605 725 725 725 725 545 265* 215* 145*
1/3 DuplexSV / 145* 185* 530 610 730 730 730 730 550 195* 160* 115*
1/4 DuplexSV / 120* 150* 555 635 755 755 755 755 575 165* 135* 95*
Употреба на клима / Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free
Легенда
  • 1/2 App UT – Двокреветен Апартман во кој се влегува од балкон
  • 1/2 Duplex – Двокреветен Дуплекс Апартман
  • 1/2 Duplex SV - Двокреветен Дуплекс Апартман со поглед на море
  • 1/3 App UT –Трокреветен Апартман во кој се влегува од балкон
  • 1/3 Duplex SV – Трокреветен Дуплекс Апартман со поглед на море
  • 1/3 Duplex –Трокреветен Дуплекс Апартман
  • 1/4 App UT – Четерокреветен Апартман во кој се влегува од балкон
  • 1/4 Duplex –Четерокреветен Дуплекс Апартман
  • 1/4 Duplex SV - Четерокреветен Дуплекс Апартман со поглед на море
  • Free - Безплатна употреба на клима

– Продадените студија/апартмани се означени со црвено

– Изборот на спратност, поглед или број на соба не е возможен, освен ако не е поинаку наведено во програмата.