• Автобуски превоз

    40 евра за возрасни – повратна карта

    30 евра за возрасни – карта во еден правец

    30 евра за деца до 12 години – повратна карта

    Деца до 02 години бесплатно – не користи седиште

    Превозникот го задржува правото за промена на цената на автобускиот превоз во случај на  промена на цената на горивото.