• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

САНДАНСКИ и МЕЛНИК (5)

 

1 ден 13.03.2020 Поаѓање во 05 часот преку Кавадарци, Струмица за Бугарија до бањскиот центар Сандански - слободна прошетка во центарот на градот, сместување во хотел Интер Хотел Сандански со 4*. Можност за користење на отворен и затворен базен со минерална вода, сауна, фитнес, парна бања, како и бесплатен WI - FI во хотелот. Ноќевање.


2 ден 14.03.2020 Појадок - шведски стол. Слободно време за индивидуални активности во Сандански. Во хотелот користење на отворен и затворен базен со минерална вода, сауна, фитнес, парна бања, како и бесплатен WI - FI во хотелот. Ноќевање.


3 ден 15.03.2020 Појадок - шведски стол. Слободно време за индивидуални активности. Попладнето поаѓање за Македонија со попатна посета на Мелник - најмалото живописно градче во Бугарија, познато по Пирамидите од песок, производството на вино со посета на Музеј за вино со можност за дегустација на вино и ракија.Продолжување за Македонија и пристигнување во доцните вечерни часови.

 

ЦЕНА: 6.900 денари

  

Во цената е пресметано:

- автобуски превоз на дадената релација,

- 2 ноќевања со појадок во Интер хотел Сандански со 4* (користење на отворен и затворен базен со минерална вода, сауна, фитнес,парна бања, како и бесплатен WI - FI во хотелот)

- организација и придружник на патувањето

 

Во цената не е пресметано:

      - патничко здравствено осигурување