VILA THEO 10/11noki (100)

Локација: Vila Theo се наоѓа во центарот на стариот дел на Сарти, на 80 метри од плажата. 

Содржина на вилата: Во нашата понуда располагаме со трокреветни и четирикреветни студија кои се наоѓаат на приземје (подрум), прв и втор кат од вилата. Сите студии се свртени кон морето. Пред вилата е простор за пешачење со бројни продавници и ресторани. 

Соби: Трокреветните студија се состојат од еден брачен кревет и еден единечен кревет додека четворокреветните студија се состојат од еден брачен кревет и два единечни кревети. Сите студија располагаат со опремена мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, прибор без тави) наменета за приготвување на лесни оброци, бања со туш, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), клима која се доплаќа на лице место 5 евра на ден. Постелнината се чисти и менува секој петти ден од вашиот престој. Вилата нема крпи.

Цените се изразени во евра

АРАЖМАНИ НА 10 НОЌИ

 

Vila Tip 20.05

30.05
30.05

09.06
04.06

14.06
09.06

19.06
14.06

24.06
19.06

29.06
24.06

04.07
29.06

09.07
04.07

14.07
09.07

19.07
14.07.-24.07.
19.07.-29.07.
24.07.-03.08.
29.07.-08.08.
03.08.-13.08.
08.08.-18.08.
13.08

23.08
18.08

28.08
23.08

02.09
28.08

07.09
02.09

12.09
07.09

17.09
12.09

22.09
17.09

27.09
22.09

02.10
Vila
Theo
TV, AC
1/2 PStd 100* 130* 170* 210* 245* 505 540 575 620 665 705 685 625 505 230* 220* 210* 165* 120* 95*
1/3 PStd 90* 115* 140* 165* 185* 515 550 585 630 675 725 700 635 545 185* 175* 165* 135* 110* 95*
1/4 PStd 80* 100* 120* 140* 155* 545 590 635 675 715 755 730 665 600 165* 160* 155* 125* 100* 95*
1/2 Std 110* 140* 180* 225* 260* 535 570 605 650 695 735 715 655 535 245* 240* 235* 180* 130* 95*
1/3 Std 100* 125* 150* 180* 200* 555 585 615 660 705 745 725 665 585 200* 195* 185* 150* 120* 95*
1/4 Std 90* 110* 135* 155* 165* 575 615 655 700 745 785 760 695 645 180* 175* 170* 140* 110* 95*
употреба на клима
5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден

 

АРАЖМАНИ НА 15 НОЌИ

 

Vila Tip 20.05

04.06
30.05

14.06
04.06

19.06
09.06

24.06
14.06

29.06
19.06

04.07
24.06

09.07
29.06

14.07
04.07

19.07
09.07

24.07
14.07.-29.07.
19.07.-03.08.
24.07.-08.08.
29.07.-13.08.
03.08.-18.08.
08.08

23.08
13.08

28.08
18.08

02.09
23.08

07.09
28.08

12.09
02.09

17.09
07.09

22.09
12.09

27.09
17.09

02.10
Vila
Theo
TV, AC
1/2 PStd 190* 215* 265* 330* 695 775 845 890 970 1020 1060 1040 980 840 695 325* 305* 260* 205* 155*
1/3 PStd 165* 180* 210* 245* 730 790 860 905 985 1040 1090 1065 1000 885 765 260* 240* 210* 175* 155*
1/4 PStd 140* 155* 180* 205* 780 845 925 975 1055 1095 1135 1110 1045 955 855 235* 220* 195* 160* 155*
1/2 Std 210* 235* 285* 350* 745 820 890 935 1015 1065 1105 1085 1025 890 740 355* 340* 290* 230* 155*
1/3 Std 185* 195* 230* 270* 795 845 910 950 1035 1080 1120 1100 1040 935 825 285* 265* 235* 195* 155*
1/4 Std 160* 170* 200* 225* 840 885 960 1005 1095 1140 1180 1155 1090 1015 930 255* 240* 215* 175* 155*
употреба на клима
5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден 5 евра на ден

 

Легенда
  • 1/2 Std - Двокреветно студио;
  • 1/2 PStd – двокреветно студио на приземје
  • 1/3 Std - Трокреветно студио;
  • 1/3 PStd - Трокреветно студио во спуштено приземје;
  • 1/4 Std – Четворокреветно студио;
  • 1/4 PStd - Четворокреветно студио во спуштено приземје;

ЦЕНИТЕ ОЗНАЧЕНИ СО SВЕЗДИЧКА * СЕ ПАКЕТ ЦЕНИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ И ПРЕВОЗ ПО ЛИЦЕ.

– Изборот на спратност, поглед или број на соба не е возможен, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

 

– едно дете, до 7 години, во кревет со родители – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.

 

 

Услови за деца до 7 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат):
– едно дете до 7 години – бесплатно во кревет со родители, плаќа само превоз доколку го користи и има свое седиште во автобус.
– Децата плаќаат 70% од цената на аранжманот, имаат сопствен кревет и седиште во автобус. 
– лице на дополнително легло плаќа 70% од цената на аранжманот, има дополнителен кревет и седиште во автобус.
Доколку имате потреба од креветче, при резервација на аранжманот потребно е да се нагласи во агенцијата за да може да се обезбеди со доплата по цена од 2 еур/ден.

Услови за неискористени кревети во сместувачки единици:
– кревети кои не се користат и се во собата се доплаќаат 70% од цената на пакетот

 

– 50% при пријавување на резервација, остатокот најдоцна 30 дена пред датумот на поаѓање.  Доколку странките не го платат преостанатиот износ до целосната цена на аранжманот во пропишаниот рок, се смета дека се откажале од користење на аранжманот и дека резервацијата е откажана.

  • Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.    
  • Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.
  • Организаторот го задржува правото да ги продаде своите слободни капацитети преку понудите LAST MINUTE по цени кои се различни од оние во ценовникот. Странките кои го платиле аранжманот по цените објавени во овој ценовник немаат право да бараат надоместок за разликата во цената.