DUVAS HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)

Се наоѓа на околу 280 m од плажата. Најкраткиот пат до плажата е неасфалтиран приод до задниот влез во хотелот Blue sea. Со плаќање на конзумација можат да го користат базенот на хотелот. Во понудата се апартмани на приземје и прв кат. Сите имаат SAT TV , WIFI и клима уред чие користење е вклучено во цената. Во дворот има скара и паркинг.

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2023

10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

 
 

Плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 ЕУР = 62 МКД

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 10 ЕУР!