ШОПИНГ ВО СОЛУН поаѓање од Скопје (65)

 

Програма
ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН
    Состанок на групата во 03:15h. Поаѓање во 03:30h, од Дрводекор (спроти Holiday Inn). Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетка низ центарот на Солун.
    Во 14:00h локално време поаѓање од центарот на Солун кон Икеа.
    Од 15:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа и во Космос.
    Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30минути.
    Пристигнување во Скопје околу 22:30 часот.

ЦЕНА: 1000 денари по лице

 
ТЕРМИН: 

- 02.12.2023 (САБОТА)

- 09.12.2023 (САБОТА)

- 16.12.2023 (САБОТА)

- 23.12.2023 (САБОТА)

 

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

- Автобуски превоз на дадена релација
- Посета на центарот на Солун
- Посета на Cosmos и IKEA
- Туристички придружник на патувањето 

ПОАЃАЊЕ ОД:
- Скопје (Дрводекор) - 03:30 ч.
- Велес (кружен тек на влез во Велес) - 04:15 ч.
- Неготино (Макпетрол) - 04:45 ч.
- Гевгелија (граница) - 05:25 ч.


 НАПОМЕНА:

- За реализација на аранжманот потребен е минимум од 50 патници. Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 1 ден пред да започне истото.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
- Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
- Од моментот на резервација до 3 дена пред тргнување патникот може само да направи промена на резервација односно да промени термин за истиот вид на патување (доколку има места)
- За отказ или промена од 2 дена до пред тргнување агенцијата го задржува правото на задршка на 100% од аранжманот.
- Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
- Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
- Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
- Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.