САРТИ

STAVRULA House 10/12 ноќи -сопствен превоз (53)

Понова куќа, која се наоѓа во новиот дел на Сарти, на 110 м од плажата. Куќата има двор со скара. Студијата се наоѓаат на високо приземје и на првиот кат. Четворокреветните студија на првиот кат имаат кревети на кат, а на приземјето кревети во фиока. Сите имаат SAT TV, интернет и клима уред чие користење се доплаќа. Поради квалитетот и позицијата оваа куќа е една од најбараните во нашата понуда.