ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ШОПИНГ ВО СОЛУН поаѓање од Скопје (65)
ШОПИНГ ВО СОЛУН поаѓање од Прилеп (5)
ШОПИНГ ВО ПРИШТИНА (65)
ШОПИНГ ВО БЕЛГРАД (65)
ОСТРОГ И БУДВА (65)
КУРШУМЛИСКА БАЊА (64)
Lukovska Banja - Hotel Kopaonik (64)
МАНАСТИР ТУМАНЕ (65)
ВРЊАЧКА БАЊА (36)
ЛУТРАКИ-ВОДЕН (57)
OСТРОШКИ МАНАСТИР