МЛИНИ-СРЕБРЕНО-КУПАРИ

VILA VLASHIKJ (5)

Млини, Сребрено и Купари се места, кое се во изобилие на мирисни паркови и историска култура од античко време. Чисто море, убави плажи, се некои од адутите кои Млини, Сребрено и Купари ги прават бисер на Дубровничкото крајбрежје, атрактивни места за посета и одмор, кои се меѓусебно поврзани – едни до други.

ВИЛА ВЛАШИЌМлини, има 1/2 и 1/3 студиа на 180 – 190 м. од плажа, опремени со кујна, купатило, ТВ и клима вклучена во цената.

 

ПЕРИОД

НОЌИ 1/2 стд 1/3 стд
05.06-12.06 7 240

360

12.06-19.06

7 250 380
19.06-26.06 7 260

390

26.06-03.07

7 280 420
03.07-10.07 7 320

480

10.07-17.07

7 330 490
17.07-24.07 7 340

499

24.07-31.07

7 340 499

31.07-07.08

7 340 499
07.08-14.08 7 340

499

14.08-21.08

7 340 499
21.08-28.08 7 330

490

28.08-04.09

7 280 420
04.09-11.09 7 260

390

11.09.-18.09

7 240

360

Цените се изразени во евра за наем на студио за  7 ноќи со сопствен превоз.

Плаќањето е во денарска противредност (1 € = 62 ден.).

 

Напомена: Задолжително патничко осигурување: 150 ден до 65 год.

Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето  во 13:00 ч. по локално време.

За хигиената во студиата за време на престојат се грижат самите клиенти.

.