SARTIOS & SARTIOS NEW House (53)

Sartios – Се наоѓа во стариот дел на Сарти, на околу 180 m oд најубаво уредениот дел од плажата во Сарти и на околу 70м од плоштадот. Во понуда се двокреветни, трокреветни и четирикреветни студија со помошен кревет. Сите имаат SAT TV, сигнал за бежичен интернет и клима уред, чие користење се доплаќа. Новите студија се наоѓаат на ниско приземје.

LOKACIJA