APART. KONACI ****

 

 

 

****APARTMENTS KONACI - KOPAONIK ****

 

 

 

Ski

Opening

Декември /Март

Пакет/ Акции

 

 

 

 

 

Акција

-10%

 

 

 

 

Акција -10%

Пакет 7=6

 

26.11-17.12

07.12-10.12

17.12-24.12

17.03-14.04

 

24.12-31.12

29.12-02.01

31.12-21.01

21.01-28.01

28.01-04.02

04.02-11.02

11.02-18.02

18.02-25.02

25.02-03.03

03.03-10.03

10.03-17.03

ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА НАЕМ НА СТУДИО ВО ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НОЌЕВАЊА

Број на ноќи

3

3

6/=5%

7/=10%

 

7

4

7

7

7

7

7

7

7

7

7

 

Лица Број

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0+1 СТД

2

108

186

280

309

 

434

576

784

644

580

602

700

644

602

542

372

1+1 СТД

3

129

216

325

360

 

504

644

868

714

643

665

784

714

679

612

432

2+1 СТД

4

144

234

370

410

 

546

716

959

798

719

714

959

840

714

643

468

3+1 СТД

5

180

324

468

517

 

756

928

1.253

1.050

945

1.015

1.218

1.050

1.015

914

648

2+2 АПП

6

216

354

542

599

 

826

1.072

1.428

1.218

1.096

1.162

1.428

1.288

1.162

1.045

708

ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА ( НА БАРАЊЕ )

0+1 АПП

2

36

62

49

 

62

144

112

92

86

100

92

86

62

1+1 СТД

3

43

72

57

 

72

161

124

102

95

112

102

97

72

2+1 СТД

4

48

78

65

 

78

179

137

114

102

137

120

102

78

3+1 СТД

5

60

108

82

 

108

232

179

150

145

174

150

145

108

2+2 АПП

6

72

118

95

 

118

268

204

174

166

204

184

166

118

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

- Наем на студио / апартман;

- Wi-Fi

 

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

- Туристичка такса 1€ за лице на ден; Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден; Деца 0-7 години ГРАТИС; (се наплаќа во агенција);
- Надворешен Паркинг;

 

Услови за плаќање:

- При резервација се остава 50% депозит од вкупната вредност на аранжманот, а остаток 21 дена пред почеток на аранжманот.

 

Политика за откажување:

- Од датум на резервирање до 30 дена пред Chek In 10% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 29-15 дена пред почеток на аранжманот 20% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 14-8 дена пред почетокот на аранжманот 50% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 7-1 дена пред почетокот на аранжманот 85% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

-1-0 дена пред почетокот на аранжманот 100% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- Промена на термин се врши исклучиво во склоп на слободни места и мометални цени;

- Предвремено заминување од хотел се наплаќа 100% од резервацијата, не се рефондираа за неискористен дел.