Hotel Vila Prestige (34)

Hotel Vila Prestige се наоѓа во делот на Будва каде можете да уживате во мир и тишина, а само на неколку минути пешачење же наидете на сите градски дешавања. Сместувањето е одалечено на 600 метри од градската плажа односно 1400 од централното подрачје на Будва. Објектот поседува рецепција каде што има бесплатен интернет. Поседува двокреветни и трокреветни соби, и повеќе креветни апартмани. Секоја соба поседува клима(со доплата) ТВ, фрижидер, купатило и тераса.