АВТОБУСКИ ПРОГРАМИ

ПАЛИО - КАВАЛА -ТАСОС 3 НП - 169 ЕУР
РИМИНИ 2 НП - 139 ЕВРА (65)
МИЛАНО 2 НП - 159 ЕВРА (65)
ВЕНЕЦИЈА 2 НП -139 ЕВРА (65)
БУДИМПЕШТА 2 НП -129 ЕВРА (65)
ИСТАНБУЛ 2 НП -109 ЕВРА (65)
ТОСКАНА 3 НП -179 ЕВРА (65)
БУДВА 2 НП - 89 ЕВРА (65)
ИСТАНБУЛ 3 НП -129 ЕВРА (65)
КРФ 3 НП - 119 ЕВРА (86)